Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

************** 

Samenwerking Cosmetique Totale 

Vanaf nu is er een nieuwe samenwerking van start gegaan met Cosmetique Totale en Schoonheidssalon en Medisch Pedicure Praktijk Claudia. Cosmetique Totale werkt met medisch specialisten / huidtherapeuten die werken met de meest geavanceerde lasermethodes. U kunt er terecht voor de behandeling van:

  • Acne / acne littekens
  • Definitief ontharen
  • Couperose
  • Pigmentvlekken
  • Ouderdomsvlekken
  • Huidverjonging / Rimpelbehandeling
  • Huidverstrakking
  • Littekenbehandeling
  • Schimmelnagels

Cosmetique Totale werkt uitsluitend met hbo geschoolde en BIG geregistreerde huidtherapeuten, die tevens lid zijn van de beroepsvereniging NVH. Zo maken wij het mogelijk dat u voor veel behandelingen in aanmerking kunt komen voor vergoeding door uw zorgverzekeraar.

Voor behandeling van bovenstaande huidklachten maakt de huidtherapeut gebruik van de meest vernieuwde behandeltechnieken, zoals eMatrix technologie en het Elos systeem.

*************** 

Nieuw in de Salon !

Atache, leider in de filosofie van wetenschappelijke cosmetica.

Atache wetenschappelijke cosmetica wordt ondersteund door 30 jaar ervaring in de dermatologie. Atache onderscheidt zich door een uitstekende service naar professionals in de sector; met resultaten gebaseerd op know-how, uitstekende formules en het streven naar de hoogste kwaliteit.

Wetenschap ten dienst van schoonheid: “Get Results”

Atache garandeert de hoogste kwaliteit.

De laboratoria van Atache ontwikkelen, produceren en verkopen enkel producten met als prioriteit veiligheid en kwaliteit.

De wetenschappelijke cosmetica van Atache balanceert tussen schoonheid en zorg, tussen plezier en resultaat.

Creativiteit en individualiteit staan centraal bij Atache. Elke vrouw , elke man is uniek. 

Atache C Vital 

Ontdek de schoonheid van een stralende jonge huid

De C Vital gezichtsverzorgingslijn is gebaseerd op een effectieve combinatie van pure stabiele vitamine C met liponzuur en vitamine E. Gemaakt om de schadelijke effecten van de vrije radicalen te neutraliseren en te vermijden, biedt C Vital een anti-aging effect en zorgt ervoor dat de huid terug vitaal is. C Vital biedt de huid stevigheid, elasticiteit en tonus. 

Atache Soft Derm

Soft Derm verzorging voor de delicate huid

 De Soft Derm gezichtsverzorgingslijn is specifiek ontwikkeld om de delicate balans en vitale harmonie van de huid te herstellen. Een uitzonderlijk zachtaardige lijn met verzachtende, herstellende, relaxerende en beschermende producten gebaseerd op thermal water om de huid te beschermen tegen agressieve stoffen. 

***************